Onze verschillende ruimten zijn beschikbaar voor diverse activiteiten:

 

Grote Zaal

De voormalige kerkzaal heeft een oppervlakte van 570 m² en is voorzien van een podium, verwarming en prachtige houten parketvloer. Rondom schijnt het licht binnen via de glas-in-lood ramen. Dit geeft uw evenement een speciale sfeer en uitstraling. De grote zaal is geschikt voor praktisch alle activiteiten die u kunt bedenken. Zo hosten wij onder andere veel presentaties, symposia, sociale evenementen, culturele activiteiten, bedrijfs- trainingen, workshops en bijeenkomsten. Door de waanzinnige akoestiek is de zaal ook perfect voor muziek- en filmstukken en theater voorstellingen! Tevens beschikken we over meerdere aangrenzende ruimten (aan het podium), welke dienen als bijvoorbeeld artiestenlounge, kantoor en omkleed- of regieruimte. 

Binnenkort zijn wij ook voorzien van een complete licht & geluid installatie, alsmede een tribune met stoelen. Deze kan nog wel altijd worden verwijderd zodat wij ook kunnen beschikken over de lege zaal, wat ons alle multifunctionaliteit biedt!

 

Kleine Zaal

Deze studio heeft nog originele prachtige glas in lood ramen en telt een oppervlakte van 50 m². Er is een spiegelwand over de breedte en verschillende trainingsbenodigdheden zoals kussens, matten en dergelijke.

De kleine zaal is geschikt voor diverse activiteiten. Er wordt momenteel vooral yoga en pilates gegeven. Maar de ruimte is bijvoorbeeld ook geschikt als cursusruimte voor muziek, zang of presentaties. Alle activiteiten zijn van sociaal culturele aard en brengen ons allemaal een stapje dichter bij elkaar! We bieden een plek om te leren en kennis over te geven.

 

Behandelkamers

Er zijn vier behandelkamers in het souterrain van de kerk. De kamers hebben ongeveer een oppervlakte van 20 m². De zalen zijn geschikt voor verschillende therapeuten die 1 op 1 met hun klanten werken. Voorbeelden van huidige praktijken zijn haptonomie, helende massages en Chinese geneeskunde. De ruimtes kunnen worden gehuurd op uurbasis of voor de dag. In de ruimtes wordt vooral gewerkt aan het verbeteren van iemand zijn fysieke en geestelijke gezondheid! 

 

Activiteiten: