Classical Encounters

Gepubliceerd op 20 mei 2020 om 12:17

In 2019 doet Classical Encounters opnieuw de Lourdeskerk in Scheveningen aan. Veel bezoekers zullen zich het Sleep-Over Concert (2015) in de Lourdeskerk nog herinneren. Of het Late Night Concert ‘Kissed by a Muse’ van afgelopen jaar. Elk jaar is het Late Night een unieke avond waar het publiek de muziek heel dicht op de huid kan beleven.

De Lourdeskerk is een unieke locatie midden in Scheveningen, naast het circustheater. De ruimte en de grote vierkante houten vloer bieden optimale mogelijkheden voor onze avontuurlijke Late Night.

Dit keer aan Isabelle van Keulen en haar ensemble de beurt om de zaterdagavond in te vullen. Dat doen ze op 11 mei met een zinderend tango-programma getiteld ‘Angelos y Diablos’.